P.E. ASSESSORS - Psicologia i Esport

 

 

Com treballem

Psicoesports Assessors és un servei d’assessorament a persones vinculades al món de l’esport, siguin professionals o amateurs, perquè L’HÀBIT D’ENTRENAMENT MENTAL ÉS BENEFICIÓS A TOTS ELS NIVELLS inclosos, naturalment, els competitius. Per saber més sobre tarifes i packs de sessions, si us plau contacteu amb nosaltres.

El treball d’assessorament és diferent si es tracta d'una consulta concreta o pretén complementar un programa d’entrenament per un període de competició determinada. En aquest cas, es farà la distinció de 3 fases: Pre-competitiva, competitiva i post-competitiva.

En tots els casos complim els següents principis que ens defineixen com a forma singular de treball:

Principi ecològic: A l’entrenador el que és de l'entrenador. Tot i que la intervenció puntual d’un membre extern pot ser valuosa, des de Psicoesport Assessors considerem que allò ideal és traslladar les eines i possibilitats perquè sigui l'entrenador qui faci la intervenció. El mateix amb els fisioterapeutes, preparadors físics o qualsevol professional amb el que treballi l’esportista: Remarem sempre en la mateixa direcció:

Principi de responsabilitat: El nostre camp és la psicologia esportiva. Si detectem que la demanda s’allunya molt del nostre àmbit o no la podrem atendre, T’HO FAREM SABER DES DEL PRIMER CONTACTE (com ja saps, gratuït). A més, disposem de múltiples professionals que interaccionen amb nosaltres i en cas de poder atendre aquests la teva demanda, procediríem a la derivació inmediata.

Principi metodològic: Tot i estar en contacte directe amb el món esportiu durant molts anys, hi ha esports que òbviament, no ens resulten tan familiars o no coneixem d’una manera prou exhaustiva. De la mateixa manera que cada paràmetre psicològic mereix ser estudiat amb atenció, també ens centrarem durant la fase d’exploració en la recerca i l’aprofundiment de LA TEVA DISCIPLINA a la fase d’exploració.

Principi de confidencialitat: Les teves dades serà arxivades i resguardades en base a la llei de protecció de dades.

 

P.E. ASSESSORS. Psicologia i esport | contacte@psicoesport.net